Vakantie 1993: Centerparcs

Ook met de grote vakantie zijn we naar Centerparcs geweest. Van 30 juli tot en met 6 augustus. Deze keer waren we met negenen, mijn ouders, vrienden, mijn nicht met haar vriend, mijn neef en ik.

Ook nou weer naar de speeltuin en naar de kinderboerderij met zijn allen. Samen met mijn nicht Ingrid van de glijbaan af. Ingrid voelde zichzelf ook een klein kind ze hing aan de duikelrekken en al.

's Avonds samen met Joyce in bad, en Marco hield 'toezicht'. 's Ochtends leuk Ingrid en Marco wakker maken en nog even knuffelen

En toen was het tijd om naar het zwembad te gaan. Met Marco in het babybadje spelen. En met papa ende restin het diepe bad. Zo de dag was weer om. Het avondeten werd gemaakt door Ingrid, Rian en mama. En dan aan tafel met zijn allen.

Een dag kwam wat familie op de koffie. Nog wat rondgelopen op het park en dan hier en daar foto's maken. En dan laat in de middag nog even luieren op bed samen met Marco, ook nog even spelen in de kast met sleutels

Tongue out
. 's Avonds weer in bad, deze keer door mijn neef Dion. Voor dat ik naar bed ging nog even spelen met Joyce. En alweer een dag voorbij.

De volgende dag lekker spelen in de 'tuin' van het huisje, en een beetje zonnen. 's Avonds nog even naar een stadje verderop om wat te gaan drinken.

En dan gaan we nog maar eens een keer naar het zwembad. Samen met mama van de glijbaan, en daarna nog een keer met Dion. Na het zwemmen een avondje niks doen. Gewoon op de bank hangen en televisie kijken.

's Ochtends met Marco en Ingrid in de woonkamer spelen, met een slaapzak

Laughing
. 's Middags gingen we golven, Sprookjes golf. Natuurlijknog op de foto met de sprookjesfiguren. 's Avonds lekker gebarbecued met zijn allen. En weer naar bed.

De laatste dag nog even naar de speeltuin en dan naar huis. En natuurlijk heel onderweg slapen!!!!